Lite här och lite där

Jag tar en paus och skriver lite här. Det är ett evigt plockande här nu. Jag ska packa för ett par nätter i Jönköping, samtidigt städar jag lite och funderar på om jag inte borde öppna böckerna också. Jag måste bestämma mig för vad jag ska plocka med mig i form av skolböcker när jag åker iväg i morgon. Det är ju oundvikligen så att jag måste börja läsa lite nu och även titta på de uppgifter vi har framför oss.

Men det blir liksom inget riktigt gjort. Jag känner en del resfeber och jag är nog mer nervös inför tävlingen än vad eleverna är. Så det går den här turen. Det blir lite nerplockat i väskan. Sen funderar jag lite över någon uppgift och så kommer jag på att jag kanske ska sopa lite i hallen. Det går framåt men det går inte fort. Det känns dessutom som om jag missat något.

Jag har fått veta att min telefon är skickad nu. Min förhoppning var att jag skulle få den idag så jag hade hunnit bekanta mig med den under mässan. Men jag hoppas att den kommer under morgondagen. Vilket betyder att jag måste ta med min dator till Jönköping. Men det kan vara bra, jag kan ju tänkas behöva skriva något under mässan. Det kommer bli en del grejer som följer med. Paddan för den vill jag kunna läsa lite på, datorn kommer ju som sagt följa med och så förhoppningsvis två telefoner.

Nej jag måste ta tag i det här nu. Jag kan inte hoppa runt och inte göra något, det lär inte bli så mycket gjort då. Speciellt inte när jag sitter här. Jag måste bli klar så jag inte behöver stressa som en tok i kväll för att packa det sista. Det är på ett sätt skönt att jag var i väg med katterna till mina föräldrar igår. Väskorna kan stå framme medan jag packar utan att de kryper ner där och hårar ner precis allt som jag packar. Men å andra sidan så är det väldigt tyst här hemma nu och jag hade lite svårt att sova i natt. Misstänker att det hade gått lättare om jag hade haft dem hos mig. Men man kan inte få allt här i världen sägs det. I morgon blir det bussen till jobbet och sen på eftermiddagen bär det av till Jönköping och underleverantörsmässan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.