Lugnet före stormen

I går kväll kom jag på vad det är jag känt denna helgen. Det är lugnet före stormen. Det kommer en ny klass i morgon. Sjutton nya elever som ska gå ihop i en klass. Om jag för några år sen skulle tänka mig att jag skulle stå inför en klass och prata så skulle jag säga att det var ett skämt. Jag har fortfarande, ett år efter att jag börjat som lärare, svårt att stå inför en grupp att prata. Om det inte handlar om jobb. Men då är jag i regel förberedd. 

 Östra stranden, lugnet före stormen

Men veckan som kommer är en uppstartsvecka. Det finns det inte några uppstyrda planer för, inga regler. Det tar tid innan klassen har satt sig och man känner varandra. När den tiden är över blir det lättare. Sen utöver det så ska jag inom kort börja plugga, vilket gör mig lite mer spänd. 

Tog en promenad längs stranden idag. Det var första gången på hela sommaren jag var där. Några sena badare fanns det där men annars var det lugnt. Precis som jag vill ha det. Där gillar jag att gå med mina egna tankar. 

Sitter och tittar på Johan Falk. Lagom söndagsunderhållning, man kan zona ut utan att missa något speciellt. Som en fiömens McDonalds.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.