Lunch på landet

Stakaberg, härligt, uppstart

Dagen har varit tämligen behaglig. Det blir lätt så när vädret är behagligt och det är konferens på en gård utanför stan. Inte så intensivt och inte så tungt, vilket jag uppskattade. Det är skönt att komma bort från skolan och man håller det mer samlat än om man är kvar i lokalerna där det alltid finns något annat att göra. Därmed inte sagt att det inte hade varit fel att vara kvar på skolan och lösa en del lösa trådar. Istället fick man tid till en liten middagspromenad i de vackra omgivningarna ute i Holm.

Middagspromenad, Holm, StakabergDet var nästan skånska utsikter där ute på grusvägen och det var skönt att få en stund för sig själv. Men nu har vi i alla fall planer för hur det är tänkt att terminen ska fungera. Sen får vi se hur det blir, det finns hopp i alla fall.

Betydligt piggare idag, det lönar sig alltså att sova 1,5 timme mer om natten. Det kan ju vara bra att komma ihåg. Problemet är väl bara att hålla i det och verkligen gå och lägga sig i tid. I morgon blir det en något tidigare start, då ska vi sätta oss i bilen och fara till Edströms i Jönköping så vi är där 09.00 för en lärarkonferens. Det ska bli spännande att se lite maskiner och utbildningsmateriel.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.