Man lever inte av kunskap allena

Så var andra dagen på Linnéuniversitetet över. Ny termin startad och det känns väl strålande. Solen har strålat och allt har varit alldeles lysande. Har till och med fått i väg ett brev som jag höll på att glömma att posta.

image

Så efter en stund på The Bishops Arms i solen så blev det plötsligt dags för att tänka på lite mat. Först var tanken att jag skulle gå på Grilleriet men att äta hamburgare två dagar i rad var inget jag såg fram emot.

image

Valet föll istället på PM & vänner. Ett ställe jag har hört gott om från en kollega. Så det blev en liten promenad genom Växjö centrum för att ta mig dit och det började med en Melleruds pilsner och sen rullade det på.

image

Det landade på en tre rätters och det var ju inte riktigt planerat. Jag ville bara ha något kött som inte var en burgare. Det var inte billigt, men man lever ju inte av kundkap allena. Mat måste man ha och någon gång ibland kan det vara trevligt att köra på ordentligt.

Men det var inte riktigt lika bra som på Kalmar Kött & Bar. Givetvis blev jag mätt och det var väl värt pengarna. Det är väl det som kallas studentliv va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.