Många strumpor blir det

Dagen har varit småputtrig. Det har varit en bra dag där allt verkar rullat på ganska bra. Det är ju skönt med sådana dagar. Jag har till och med fått lite filat på mitt evighetsprojekt. Det behövs ibland. Det ska bli skönt med helg snart även om det kommer innebära studier och städning.

Cederträ

Jag tjuvstartade lite idag med städningen. Häromdagen gjorde jag en beställning hos Gents och idag kom den fram. Bland annat en tvål och fyra stycken block av cederträ som ska få mina garderober och lådor att inte bara dofta behagligt utan även skrämma iväg alla eventuella skadedjur som kan tänkas vilja bosätta sig där. Jag har ju haft en dust med mal och det vill jag inte ha tillbaka.

Så jag tog tag i strumplådan idag. Så nu har jag ”bara” 32 par strumpor. Då har jag tagit ut sju par som får bli arbetssockar och antalet par jag slängde ska vi inte tala om. Strumpor som när man tog i resåren gav i från sig ett gnällande ljud och så drog den inte ihop sig igen. Jag halverade nog antalet strumpor i lådan.

Jag gjorde en raid i lådan med t-shirts också och där försvann en hel del där med. Så nu har jag ett par lådor kvar att gå genom och rensa ur innan den stora utmaningen garderoben kommer. Där finns saker som jag inte haft på mig på flera år av olika anledningar. Vissa saker hoppas jag att jag kommer i någon gång igen men andra saker vill jag bara glömma att de finns. Så det kommer bli en hel del kläder till välgörenhet inom det närmaste. Kanske inte strumpor men väl tröjor och saker från garderoben.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sju så att HIFs match mot Örebro drar igång. Hade det inte varit för att vi ska ha skypemöte ikväll så hade jag varit på plats, men nu får iPaden funka som substitut. Det ska bli spännande att se hur det ser ut. Jag har ju följt laget på avstånd under försäsongen och detta blir den första matchen jag verkligen ser. Det känns som att det är något som tyvärr får stryka på foten detta året. Dels ligger omgångarna tätt nu i början och dels har jag så mycket med utbildning och jobb så att jag måste minska på något.

Jag kan alltså ha ett par nya strumpor varje dag i en hel månad utan att behöva tvätta. Jisses. Hur har jag tänkt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.