Manglad

Har suttit på UF utbildning i Varberg hela dagen. Känner mig mer mör än jag trodde jag skulle göra. Men det har varit en intressant dag och jag har fått en hel del input som jag kommer att ha nytta av framöver. Frågan är bara hur det går med studerandet idag. Vad tror n? kommer jag orka göra något idag?

Vi var hungriga när vi åkte från Halmstad, så när vi passerade Falkenberg så stannade vi till på McDonalds för lite mat. Vi ville äta cheeseburgare. Men de ville bara servera frukost fram till 10.00. Jag var lite sugen på att fråga om killen i luckan hade sett Falling down. Men istället valde vi att åka några meter bort till Max. Som inte öppnade förrän klockan 10.00. Klockan var nästan 8.30 så det var inte läge att vänta. Att åka tillbaka till McDonalds var inte ett alternativ, då vinner de ju, så det fick bli en korv på Preem innan vi körde vidare.

Det har varit en intressant dag. Vi fick vara kreativa på beställning. Två slumpvis utvalda ord skulle bli en produkt. När man får servett och skor så är det läge att tänka utanför boxen. Det gick bra även om vi inte fick redovisa våra produkter för de andra grupperna. Det hade kunnat bli ett skoj inslag. Jag kan säga att jag och min kollega kommer bli rika framöver. I alla fall om vi satsar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.