Matkoma

Så var man tillbaka på hotellet igen. Tvn stör ut tristessen och jag är lite rastlös även om vi precis kom tillbaka från middagen på Texas Longhorn där vi satte i oss 400g ryggbiff och lite pommes. Det har varit en ganska lugn och trivsam dag och jag ser fram emot att få köra lite i maskinen i morgon. 

 korridor 
Sen bär det av hem till vekligheten igen. Ett par dagar innan jag nästa vecka återvänder till Jönköping för minst ett par nätter på hotell. Ett väldigt farande och jag börjar känna att jag vill vara hemma lite. Speciellt efter som det tar en hel del tid från studierna. Det är svårt att komma igång med det när man har skallen full från dagen, speciellt när det är sådant jag behöver komma ihåg. Då är man ju inte så sugen på att sätta sig och fylla skallen med annat som man behöver komma ihåg.    

middag 
Det är lyxproblem, jag vet, det handlar ju bara om att jag måste lära mig prioritera rätt och det är ju en läxa jag uppenbarligen har att lära. Men det får jag ta tag i en annan dag. Jag har för mycket öl i kroppen just nu för att börja plugga nu. Det blir en stund med Winnerbäck eller något annat lugnt trivsamt innan det är dags att sova. Jag är lite trött på hotellrum nu. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.