Men fan då!

Jag hade en plan för dagen. Allt var klart och fixat. Men det blev inte så. Av någon anledning så höll jag mig inte till planen. Det var ganska enkelt egentligen men så är det sömnen och sånt där som ställer till det.

Jag kom liksom inte i säng igår. Tanken var att sova ganska tidigt. Men så dog Alan Rickman och jag fick feeling och såg Die Hard. Sen satt jag uppe ett par timmar efter det och bara stirrade rakt ut mer eller mindre. Som om det är en form av reaktion från reptilhjärnan. När jag känner mig stressad så kan det bli så. Jag vet att om jag bara börjar så kommer jag snart ha tagit mig genom allt som ska göras. Oavsett om det är städning, studier eller jobb. Men jag bara sitter där och gör inget alls. Jag går inte ens och lägger mig.

Så jag var mer eller mindre död i morse. Ryggen ville inte vara med idag. Det brukar kännas när jag går ur sängen men sen är det lugnt. Idag har jag känt av den hela dagen. Den påminner med lite nålstick då och då. Som för att visa att den inte glömt bort att den ska plåga mig.

Så var det halvdag på jobbet för min del och jag kom iväg tämligen tidigt och tänkte att då hinner jag handla och sen kan jag åka hem och förbereda mig för dagarna i Växjö nästa vecka. Men vad gjorde jag? Jag handlade, som åkte jag hem och åt några mackor och sen har jag legat på soffan och kollat på Netflix hela kvällen. Hela tiden har jag haft svårt att hålla ögonen öppna.

Jag skulle ha pluggat idag för att slippa göra allt i morgon och på söndag förmiddag. Men min oförmåga att få tummen ur röven har gjort att jag får lägga dagen i morgon på studier. Just nu är jag för trött att ens förebrå mig själv. Jag vill bara sova. Men det kommer säkert lagom till att jag lägger mig. Då kommer tankarna verkligen börja snurra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.