Mind the gap

Det blev inget inlägg igår. Jag blev lite ställd över det faktumet när jag låg sömnlös i natt. Nu var det inte därför jag låg sömnlös men det kom upp i tankeverksamheten. Idag har jag tagit mig från Halmstad till mina föräldrar. Bytt västkust mot östkust och ja det är väl som det brukar vara. Åt lunch här i byn på det relativt nyöppnade lunchstället. Husmanskost eller en burgare. Idag kalopps från egna djur. Det som slog mig när jag såg klientelet som var där och åt var att det fanns inte många hipsterskägg där.

image

Det borde annars vara en sånt ställe de åker till. Kött från egna djur, troligen närodlad potatis, kakorna var bakade där och i taket hänger gamla rostiga hjul från diverse lantbruksmaskiner. Men de skägg som fanns där var de där bekväma skäggen. Inte tre dagars skäggstubb, möjligen det lite mer vildvuxna en vecka gamla skägget. Inget som var trimmat i kanterna. Det var befriande att se. Inte för att jag vill ha skägg, det hade jag innan, före det blev inne. Så antingen sätter jag trenden eller så ligger jag väldigt långt efter. Jag har inte bestämt mig för det än.

så nu sitter jag här. Mot den där kudden som syns ovan, en kudde jag trodde var borta men som mina föräldrar tydligen räddat efter mormors bortgång. Tvn är igång i det andra rummet men jag har Lärande, Skola, Bildning i knät. Skam till sögandes läser jag väl inte så mycket, inte just nu i alla fall. Efter en natt med minimalt med sömn tog jag ett par timmars vila på sängen här i eftermiddag. Det kommer nog bita mig i röven inatt men det är jag beredd på, jag har en bok med mig. Alltså en bok bok, inte en lärobok. Inte en som jag tvingas läsa. Kanske kan jag ta mig framåt i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.