Motdag

Detta har varit en motdag. Även om det mesta har gått bra så har det varit motigt. Allt verkar ha gått på tvären. När jag vaknade i morse var det frost ute. Det gjorde ju mig bara mer peppad på att ta cykeln, det medförde ju att vinterjackan åkte på förvisso. Men jag slapp skrapa rutor i alla fall.

Utvecklingssamtal halva dagen. Det är inte därför jag blev lärare men det hör till och det har bara varit positiva samtal så det har inte varit några bekymmer. Men det går ju tyvärr ut över mina ordinarie lektioner. Hade jag varit på jobbet i måndags hade jag haft dem då och då hade allt varit löst nu. Men då satt jag själv i skolbänken.

När jag kom hem var jag inte alls motiverad till att träna. Eftersom jag stannade till på affären så hade det hunnit mörkna innan jag kom hem. Det var inte varmt ute heller så jag var inte lockad att byta om och gå till utegymmet. Det blev övningar på golvet här hemma. Det tog emot och det var jobbigt men det är nyttigt.

Badet efteråt var det bästa som hänt idag. Jag hoppas att morgondagen blir bättre. Jag skulle behöva göra så mycket, studier, röja, dona och fixa. Men av det blir det noll och inget just nu. Jag är glad att jag vet på ett ungefär hur jag ska lägga upp min dag i morgon. Då väntar personalfysen. Den blir jobbigt. Om jag svor över äggröran och prinskorvarna jag åt till frukost i Kalmar idag när jag pressade på golvet kommer jag göra det än värre i morgon. Men det är nu det gäller att hugga i. Målet framför ögonen och bara kämpa på. Sakta framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.