Möten och gamla klockor

Så var det dags för en ny vecka. Tack vare att jag gick upp tidigt igår så hade jag tid att ta det lugnt ochklmma i säng i tid. Tänka sig att det skulle funka som ett sätt attbli lite piggare en måndag frågan är om jag skulle kunna tänka mig att göra en vana av det. Det har lett till ovanligheter i mitt arbete. Jag har lyckats använda planeringstiden till, delvis, just planering. Jag siktar på att göra det samma även i morgon. 

  
Sen var det kanske inte det roligaste att veta att det var programråd efter jobbet men det var ett givande möte som kändes positivt i efterhand. Att man sen kom hem och hittade ett härligt ryskt fickur på hallmattan är ju inte fel. 

  
Ett snyggt ur som dessutom har gått bra under kvällen. Hoppas det fortsätter så. Det är så trevligt med saker att testa och njuta av. Speciellt när det är ett ur från forna Sovjet. Jag har ett från forna Östtyskland som också går bra, men på grund av att boetten är i plast är det kanske inget man drar fram till fest precis. Men det är fantastiskt i den här tiden då allt har en livslängd på ett år att veta att klockor från mitten på 1900-talet fortfarande tickar på. Det är någon form av trygghet i det. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.