Motig dag

Dagen skulle ägnas åt melodikryss, skypemöte med projektgruppen om slutförandet av vår uppgift till universitetet, betalning av räkningar, löpning, handla och plugga. Kanske bet jag av för mycket men jag var trött redan när jag vaknade och låg och drog mig in i det längsta innan jag gick upp för att efter två veckors uppehåll lösa melodikrysset igen.

Sen var det skypemöte och det gick bra. Jag är nöjd över vårt resultat, sen får vi ju i och för sig se vad de som ska bedöma texten anser men det kan vi inte göra så mycket åt nu. Vi känner att vi gjort vårt bästa och det är gott så i mina ögon. Man kan inte göra fel, bara annorlunda.

Efter mötet tog det tvärstopp. Jag hade ingen motivation och jag visste inte riktigt hur jag skulle ta tag i mig själv. Allt jag visste var att jag var tvungen att göra något. Annars skulle jag landa på soffan och det är inte hållbart. Jag tvingade mig ut i spåret. Vinden ligger på från just det där hållet så att när jag sitter i lägenheten så låter det som att det blåser storm och associationen var att det var kallt ute. Väl ute så var det ganska behagligt. I alla fall när man höll sig i solen. Det gick ganska bra. Lite långsammare än sist totalt sett men jag sprang längre. Däremot höll jag något lägre tempo i löpningen, ca. 6min/km när jag normalt brukar ligga runt 5.40min/km. Men det gjorde att jag kom igång.

Sen har jag löst det andra efter hand. Det är studierna som det inte blivit så mycket med, men där kändes det som att något landade för bara en liten stund sen. Plötsligt kändes det som att jag var på gång. Så då bröt jag för idag och började med maten. Så när den är avstökad ska jag lägga mig på soffan och kolla på film eller någon tv-serie. Böckerna väntar på mig i morgon.

Jag har ägnat lite tid åt Svante Rääf också idag, men det är väldigt svårt att få fram något om den mannen. Kanske kan man maila den person som skrivit nekrologen och höra om han vet något. Just nu vet jag bara att han var av adlig börd, från småland tror jag. Men det är något för ett senare tillfälle när jag inte håller på att bränna potatisklyftor i ugnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.