Ner och upp

Jag kan väl inte säga att jag blev så väldans glad när jag fick frågan om vem av oss som skulle vara med på teknikprogrammets föräldramöte på onsdag. För med en kollega i Toronto och en annan som har familjeåtagande så finns det liksom inte så många andra att välja. Det får bli jag som tar det. Så det blir ännu en kväll där jag kommer från jobbet strax innan åtta på kvällen.

Det är ju så, jag skulle kunna ta bilen och sen åka hem efter jobbet för att sen åka tillbaka och fixa föräldramötet, men för ett par timmar känns det inte så lönt att lägga tiden det tar att köra genom stan ett par gånger. För att inte tala om pengarna. Så det blir till att stanna kvar. Får se till att fylla ut tiden med något vettigt, lite planering och lite luftgitarr i verkstan. Kan ta en liten sovmorgon på torsdag i och för sig men det känns inte så lönt det heller.

Så jag var inte direkt munter idag när jag kom hem, jag var tvärtom ganska irriterad. Allt var fel, katterna låg för nära när jag vilade eller så låg de inte still. Spisen tog för lång tid på sig att bli varm och jag har inte riktigt hittat rätt läge med det nya stekjärnet än.

Sen plingade det till i mailboxen. Jag hade fått återkoppling på ett arbete till högskolan. Det kändes inte som att det skulle komma något bra ur denna dagen men jag kollade i alla fall, lika bra att samla all skit på samma dag i alla fall.

Det visade sig att jag har fått ett VG! Det kom som en glad överraskning efter ett arbete som jag inte var helt nöjd med. Det var dessutom mitt andra VG på kort tid och jag undrar vad som är fel, för jag tycker inte mina arbeten skiljer sig så mycket och jag tycker dessutom inte de är så bra alla gånger. De fyller kriterierna för G annars kulle jag inte skicka in dem så att få VG är ju en väldigt glad överraskning. Det gjorde ju att hela den här dagen blev lite gladare på något vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.