Ner och upp

Det har varit en dag där inte mycket gick som det skulle. Samtidigt har det inte varit något större utan det har varit mindre saker och många av dem. Så det jag skulle gjort med eleverna direkt efter lunch blev inte av förrän efter två. Det är ju fortfarande efter lunch men det blev lite hoptryckt och lyfte inte så som jag ville heller. Jag hade ju planerat lite BFL aktiviteter men det sket sig direkt på morgonen när eleverna inte alla elever hade med sig det de skulle.

När jag kom hem så gjorde jag det med förvissningen om att det skulle finnas en penna på hallgolvet. Jag blev inte besviken. Tvärtom blev jag mycket glad, för inte bara låg pennan där utan även en plånbok jag köpt via Kickstarter hade landat. Då den kom från USA så tänkte jag att det kunde ta ett tag innan den dök upp, med tanke på tullar och så men den kom på en knapp vecka. Det är skönt. Jag har tagit foton på dem men ni får ge er till tåls. Jag måste i säng. Snart.

Sen bar det av till middag med två före detta kollegor. I vanlig ordning mycket god mat på Piccolo Italy i Halmstad och vi hade tre trevliga timmar som försvann ovanligt fort. Allt från tunneln genom Hallandsåsen till styrsystem på maskiner avhandlades. Även något företag med härdning pratades det om innan jag styrde stegen hemåt. Bussen ville jag inte vänta på i 26 minuter utan jag gick hem genom den svala men ändå trevliga aprilkvällen. Jag kom fram samtidigt med bussen så jag hade inte kommit fortare hem om jag väntat på bussen. Samtidigt sparade jag en dryg tjuga.

I morgon väntar utbildning i Varberg. Det ska bli intressant och antagligen en aning kämpigt. Så är det alltid när man ska sätta sig in i något nytt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.