Njutbart

Äntligen var det fredag. Tiden går fort och det är både på gott och ont. Det är skönt att tiden går fort, alternativet är inte så lockande. Att veckan skulle släpa sig fram. Samtidigt är det inte så trevligt när man ser hur fort tiden försvinner när jag tittar på det skolarbete jag har framför mig. I ett försök att hålla ett fast grepp om mitt pluggande så utnyttjade jag min undervisningsfria fredagseftermiddag till att med en väska full med böcker traska från jobbet till biblioteket. Det är lite lättare att koncentrera sig där än på jobbet eller hemma.

Studier, Yrkeslärarprogrammet,

Givetvis fortsatte studierna även när jag kom hem. Det gäller som sagt att nyttja tiden väl. Hellre känna att jag har tid att gå genom det jag gjort ordentligt innan jag skickar iväg det för granskning. Men nu har jag i alla fall börjat skriva lite. Det är inte så ordnat just nu vilket illustreras av mitt skrivbord. Ur kaos ska ordning födas.

Kaos, Studier, Yrkeslärarpogrammet

 

Så nu har jag lagt undan böckerna, i alla fall tillfälligt, för att fokusera på mat och lite musik. Fredagar försöker jag ta mig till någon av de butiker som säljer begagnad vinyl för en billig peng. Idag kändes det som att jag gjorde ett kanonfynd. Det första jag ser i skivbacken på Myrorna är Mellan dröm och verklighet av Ratata. Det visade sig när jag kom hem att den var i bra skick också. DÅ kan jag leva med att den kostade tjugo kronor. Men det blev inte veckans FredagsSkiva. Det blev det här fyndet.

Amazing grace, säckpipa

The Military Band Of The Royal Scots Dragoon Guards som spelar Amazing grace på säckpipa. Dessutom kan man ju se att det inte är den vanliga versionen utan jag har för tio kronor fått hitversionen. Fantastiskt! Omslaget är ju helt underbart bara det. Jag var tvungen att kolla upp den på discogs. Det finns alltså exemplar som säljs för strax under fyrtio kronor. Det är ju inte illa pinkat att nästan fyrdubblat sina pengar bara på ett besök hos Myrorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.