No more blodpudding!

Löning idag! Det firades stort med att jag tog vägen förbi affären för att handla lite nödvändigheter och lite mat. Jag tog mig inom Stadium och tittade lite snabbt på skor också. Provade bara och hittade ett par som verkar sköna men jag väntade med att köpa dem. Löning är för mig också förenat med att betala räkningar och jag vill ha det överstökat innan jag ska bestämma mig för vilka skor jag ska ha.

Pasta, Färsk

Så idag blev det inte blodpudding till middag. Nu ska jag inte säga att jag lider av att äta blodpudding, jag gillar det men jag har redan ätit det denna veckan. Ett par gånger faktiskt. Så idag blev det pasta med lite crème fraiche till så blev det en fin middag och det blir en bra lunch till i morgon. En kan ju inte leva på blodpudding och nudlar hela tiden. Även om det är billigt.

Skor, Nike air

Så i morgon, förhoppningsvis, blir det till att köpa nya skor. De jag har har som sagt sett sina bästa dagar. De är runt fem år gamla och den luftkudde som är i hälen är punkterad för länge sen. Det har blivit några mil med de på fötterna. Så det är dags för nytt nu så får vi se om de tjänar mig lika bra och om problemen med benhinnorna försvinner.

2 reaktioner till “No more blodpudding!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.