Nu är det nog

Det blev bara två säsonger Sons if Anarchy. Tröttnade ganska snabbt på våldsromantiken och gör-ni-något-mot-oss-hämnas-vi attityden. Jag vet inte riktigt vad det är så många ser i den där serien men det är något som går över mitt huvud. Om det verkligen är så här MC-gäng funkar så kan jag inte för mitt liv förstå att de fortfarande existerar.

Steg upp tidigt idag. Månen som just skulle gå ner var fantastisk. Stor och gulröd sjönk den bortom stan. Satte mig och läste om Olympia tills det ljusnade.

Tog en rejäl omväg till affären idag. 9,2km blev det till slut. Man kanske skulle gå upp tidigt oftare även när man inte har någon synbar anledning till det. Eftermiddagar och kvällar blir ju sällan speciellt mycket gjort. Går mest åt till tv-serier. Dags att välja en ny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.