Nya tag

Jag fick inte jättemånga timmars sömn när jag kom hem igår. Det blir lätt så när en är uppe i varv efter en hektisk dag på jobbet och sedan en resa ner till Olympia för att bevittna en vinst. Att jag hade disken att ta hand om också gjorde det inte bättre.

Löpning, Träning, 5k runner

Idag har det stått studiebesök på schemat för årets ettor. Det har varit en dag med många intryck och många steg. Jag hade 12000 på stegräknaren efter sista studiebesöket, då hade jag inte gått hem än. Allt känns lite mer på plats idag än vad det gjorde igår, puzzlet börjar ta form och det ska nog bli något av det.

Men jag var inte färdig med 12000 steg. Dels var jag ju tvungen att ta mig hem och sen var det dags för att dra igång löpningen igen. Så det var dags att bara radera allt det jag gjort tidigare och började från noll. Denna gången var det en mycket behagligare upplevelse. Men det är klart, det var bara 1min löpning och 1,5min gång i 6 repetitioner så det borde inte vara så svårt med tanke på att jag inte har legat på soffan de här två veckorna jag har hållit mig från löpningen.

Löpning, 5k runner

Ska jag vara ärlig så kände jag av något i högerbenet mot slutet. Vad det handlar om vet jag inte än men det ger sig fram över. Kanske är det benhinnorna som börjar höra av sig igen men det kan också vara jag som känner efter lite väl mycket. Vi får väl se. Jag har ju i och för sig landat på drygt 22000 steg idag så det kan ju ha något samband med det. Eller så behöver jag bara köpa nya skor, de jag har är tämligen gamla. Typ fem eller sex år gamla.

Nu väntar i alla fall en fin fin middag i form av blodpudding och lingon. Men först ska jag ta en dusch.

 

En kommentar till “Nya tag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.