Nya tag

Jag vaknade i morse och jag visste vad jag hade att göra. Det här var dagen då jag skulle avsluta nästa arbete. Någon morgonpromenad, eller morgondusch för den delen, var det inte tal om. Bara en snabb frukost och sen var det dags att arbeta. Inga om, men eller kanske.

2016-07-17 18.21.23

När jag hade packat upp alla böckerna och satt mig ner för att börja skriva insåg jag att jag hade en hel del att göra. Jag var nära att strunta i det där och då. När jag hade skrivit en halv sida av tre så ville jag bara kasta allt och inte tänka på det mer. Men det funkar ju inte så. Istället fick jag börja leta efter saker som jag markerat i böckerna och tänka väldigt fritt. Jag gick genom ett annat arbete för att se vad jag egentligen hade skrivit där och vad som kunde plockas därur. Sakta blev raderna och styckena fler och fler.

Klockan var strax efter ett när jag satte dit den sista punkten. Eller jag tror att det var den sista punkten, jag har inte skickat in det än. Jag tänkte att jag ska sätta mig och läsa genom det en sista gång innan jag gör det men ikväll ska det skickas in så jag slipper fundera över det mer. Sen är det tre uppgifter kvar den här sommaren. Den som det är mest jobb med just nu ska jag lösa till på söndag. Sen är det en gruppuppgift som vi har kommit bra långt på och så är det en bok som jag ska läsa och skriva en redovisning om inför träffen i augusti. Så de delarna ska inte vara så betungande. Så jag har en uppgift kvar och sen kan jag ta det lite lugnare.

Har bestämt mig för att gå in i lchf igen. I alla fall göra ett försök en tid och se om det funkar. Jag har gjort det innan med bra resultat men det slutade med att jag tyckte det blev för enformigt. Jag tröttnade på ägg och bacon. Vem tröttnar på ägg och bacon?? Men jag tar nya tag, jag måste göra något för det funkar inte att inte bry sig om vad som går in i kroppen och jag minns att jag sällan var hungrig eller sugen på något när jag körde det sist. Jag hoppas på samma tur nu.

Förkylningen var ett annat hinder i vägen för min morgonpromenad. Efter en tur till affären i eftermiddag och en kortare, ja i dag höll jag mig till 45 minuter, tupplur så känns det bättre. Får väl se om det kan bli en morgonpromenad i morgon. Det kan vara en trevlig vana att lägga sig till med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.