Nyinkommet

Det kändes bra att gå till jobbet i morse. Eller jag cyklade men det är ju tanken som räknas. Jag var glad för jag kände på mig att det skulle bli en bra dag. Det kanske inte blev riktigt den härliga dag som jag hade hoppats på men den blev helt klart över medel. Men jag visste att jag hade något som väntade på mig när jag kom hem.

2016-09-05 17.24.14 HDR

Närmare bestämt ännu en penna. Ännu en Esterbrook J. Denna gång med den mer åtråvärda spetsen 9556 och i en helt underbar rödbrun nyans. Den drar nästan mot orange. Jag har en blå och en grön sedan tidigare där den blå skriver bra och den gröna skriver mindre bra, för att inte säga katastrofalt dåligt. Dessutom har jag en grå liggande som troligen inte heller skriver så bra och dessutom behöver en ny gummiblåsa för att suga upp bläck med.

2016-09-05 17.25.32 HDR

Men vad gör väl sånt när man har en vacker ny penna? Då kan man ju med glädje sätta sig ner och…plugga. Det går trögt nu. Det var lättare igår men idag är det som att jag får kämpa för att orka läsa tio sidor. Jag vet att det inte är läsa allt som gäller men jag måste komma igång och detta kan vara ett bra sätt att tvinga igång hjärnan att tänka på studierna igen.

För det är ganska mycket nu. Det är en VFU (praktik) som ska planeras och i den är det en uppgift som ska lösas när den är igång. Dessutom är det ett par uppgifter som ska lösas till mitten på nästa månad och så ska vi läsa ett kapitel per två deltagare som vi sedan ska presentera för gruppen. Det är bara vad som ska ske inom studierna. Sen har vi ju det där med att man ska jobba också. Just nu känns det som att jag borde sova lite mer så jag är piggare. Men det är svårt att sova mer när man behöver tiden till jobb och studier. Eller rättare sagt, när man försöker ha ett socialt liv efter att man jobbat och studerat färdigt för dagen. Jag har inte varit på fotboll på över ett år nu. Det är helt sjukt egentligen, men jag har inte orken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.