Nytt försök nr. 2

Av någon anledning så lyckades jag inte komma i säng så tidigt igår heller. Och när jag väl kom i säng hade jag otroligt svårt att sova. Så ikväll får jag göra ytterligare ett försök att ta igen lite sömn. Men det är lite som ska göras här hemma innan det är dags att knyta sig. Dels ska jag plugga lite och dels måste jag diska. Det ser hemskt ut på diskbänken just nu.

Middag, Pinoccio, KebabtallrikNytt försök nr. 2Nytt försök

Det har medfört att jag idag satsade på kebab till middag istället för att laga till något själv. Jag har verkligen tappat allt vad det gäller kosthållning just nu och jag måste verkligen ta tag i det igen. Men det får bli en annan dag. Idag var det riktigt gott med en kebab efter att det hade börjat duggregna när jag gick hem. Var inne i stan och handlade några öl inför morgondagens grillafton med vänner. Om den inte blåser bort, det ska visst blåsa i morgon. Men då kan man dricka öl inomhus.

Brev

Sen tog jag mig tiden att svara på ett brev. Det kändes skönt att sätta sig ner och koncentrera sig på det en stund, annars har det varit fullt upp med annat att tänka på den senaste veckan. Men i morgon blir det en lagom dag, först lite jobb utan elever, vilket gör att jag kan få gjort en del sånt som måste göras. Och sen ska jag lämna datorn till datorgurun på jobbet så ska han låta den stå och återställa sig över helgen. Förhoppningsvis får jag tillbaka en dator med ljud på måndag. Tänk vad man kan sakna de där ljuden man förväntar sig att den ska ge ifrån sig när de inte kommer. Men nu ska jag ta tag i disken så jag hinner sitta lite med studierna innan jag lägger mig mellan lakanen.

En kommentar till “Nytt försök nr. 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.