Obefintlig städning

Jag tyckte jag hade en ganska rimlig plan när jag gick in i den här helgen. Titta lite på hur nästa vecka ser ut, titta lite på hur mina studier ska fortskrida och titta lite på Netflix. Det har inte riktigt blivit så. Det har blivit väldigt lite av de två första men å andra sidan väldigt mycket av det sista. Det har inte varit bra.

2016-08-28 17.57.01

Idag hade jag en plan om att städa lite här, men när jag vaknade med huvudvärk insåg jag att det inte skulle bli så. Jag tänkte först att det bara varit avsaknaden av koffein i mitt blod men det hjälpte föga. Under dagen har jag försökt av hjälpa den med frisk luft, med tanke på vädret så blev det inte så mycket av den varan, socker och till slut även treo. Hittills har inget hjälpt. Det är ingen väldig huvudvärk men den finns där och den stör mig. Det är en sådan huvudvärk jag kan få när jag är på väg att bli förkyld. Jag vill inte bli förkyld nu.

Det har gjort att jag har sovit lite sådär i natt. Det kan ha att göra med att jag köpte nytt täcke och ny kudde igår. Det var på tiden då det inte blivit bytt, eller tvättat, på ett bra tag. Det verkar som om katterna gillar det i alla fall. De har mer eller mindre sovit på täcket hela dagen. Det är ganska ovanligt speciellt nu när jag har slagit på stereon, då brukar Elvis vara där och sova på förstärkaren som blir ganska varm. Men det är ju skönt med nya saker så det tar väl ett tag innan de hittar nya ställen att sova på.

I morgon är det jobb som gäller igen. Samtidigt som det ska bli skönt så ser jag inte fram emot det just nu, men det är mest på grund av huvudvärken. Förhoppningsvis har den släppt till i morgon. Då är det dags att ta tjuren vid hornen igen och se till att det blir någon form av människor av de där ungdomarna. Det ser ljust ut ännu så länge.

Förvisso kan man ju säga att jag städade en hel del inför mina föräldrars besök här och det är sant, men å andra sidan så vill jag ju inte att det ska gå tillbaka till hur det såg ut innan heller. Jag vill ju få till det där skicket jag hade här ett tag. Visst då dammsög jag tre gånger i veckan och jag hade bara en katt men jag vill nå fram till en mellannivå. Där jag får tid, och ork, till städning men ändå har energi över till att studera och kanske även ha ett socialt liv. Men med tanke på mina studier är det nog lite för mycket att önska just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.