Och nu då?

Det har blivit en aning kyligare. Så pass att jag har stängt balkongdörren. Denna gången tror jag nog den kommer fortsätta vara stängd fram till våren. Det är ju lite trist men samtidigt är det tidens gång och det som gör det trevligt med årstiderna. Man ser hur tiden går. Löven vissnar och trillar av, snön kommer (kanske) och sen börjar allt om igen. Det här var inte tänkt som något hösten kommer inlägg men när jag insåg att det var nu i veckan som jag stängde dörren så kändes det så.

2016-09-25-16-18-32

Ovanligt nog är jag trött. Vilken fullkomlig chock va? Jag sov dåligt, jag hade ställt klockan för det var dags för ett litet skypemöte med en av mina studiekamrater. Men jag hade inte räknat med att i mitt huvud trodde jag att jag skulle försova mig. Så under morgontimmarna har jag vaknat till och kollat klockan en massa gånger. Allt för att försäkra mig om att jag inte sov för länge. Istället vaknar jag trött och allt annat än pigg.

Mötet gick bra och vi bestämde oss för att vi ska läsa genom det där kapitlet om vi ska presentera innan vi bestämmer närmare för hur vi ska lägga upp vår presentation. Jag tog tillfället i akt och läste genom halva kapitlet med en gång. Det var en aning kämpigt, det var inte vad jag ville läsa och även om det kan vara intressant i ett större perspektiv, är det inte det just nu. Idag ville jag bara sova och kolla Netflix. Vilket jag i och för sig också har gjort idag.

Den träningsvärk som jag kände igår nästan helt borta. Det är skönt, i morgon väntar ju ett nytt träningspass om än något mildare än de som väntar på torsdag eller fredag. Men jag behöver alla tillfällen jag kan få när det kommer till att röra på mig och bygga upp bålstyrkan. Det är främst det jag satsar på under måndag och tisdag. Sen personalfysen den tar ju hela kroppen och på innebandyn vet man inte var det är man får ont förrän efteråt. Där gäller det att gå in hårt och äga planen.

Men nu går det mot kväll. Maten ska fixas och sen blir det troligen en omgång Netflix till. Det finns ju så mycket att se, en hel del som man kanske inte borde titta på men som man fastnar framför ändå. Det är lite som när man hade tv och bara hade den igång. Det fanns alltid något som fångade ens intresse.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.