Ojdå

Den där festen i fredags tog hårdare än jag hade tänkt. Visst det blandades friskt och vi hade skoj, det var en sådan kväll som man inte riktigt ville skulle sluta. Men halv tre eller så vinglade vi ner för att ta en taxi hem. Det var skoj. Jag är förvånad att jag inte mådde sämre. Visst jag har varit trött men inte dålig. Det är jag tacksam för. Så igår blev det en lugn dag och inte så mycket gjort. Vilket gjorde att jag insåg att jag borde fundera över mina studier idag. Jag åkte till Eurostop och satte mig på Espresso House och skrev lite. Mycket rakt ut ur inget. Jag vet ju vad jag vill skriva om.

Nu när jag satte mig här och skulle renskriva det så tänkte jag att det här är ju bara dravel. Det finns en del som faktiskt kan användas men det känns som att jag har ganska lång väg kvar tills jag kan tänka mig att lämna ifrån mig det. Tid är väl inte vad jag har mest av just nu känner jag. Så nu förbannar jag lite att jag inte började lite tidigare med den här uppgiften. Samtidigt så är det så det är och jag har en vecka på mig. Det ska ordna sig. Jag måste bara öppna lite böcker och se hur jag ska lägga upp det hela. En del av mig vill ju skriva en essä men det har jag inte riktigt på fötterna för att göra känner jag. Det får bli en vanlig rapport istället.

På grund av utsvävningarna har jag inte städat här i helgen. Varken den normala toalettstädningen eller den rituella röjningen under melodifestivalen. Det får vänta tills nästa vecka, jag har ju faktiskt gjort en del under veckan. Jag har flyttat på skivorna och sett till att de och böckerna stor i bokstavsordning igen. Vi får väl se hur länge det blir kvar så. Men det börjar bli så många skivor nu att jag måste ha ett system.

Nu står söndagskarrén i ugnen och svettas, jag ska fixa med några inlägg till kommande veckor här på bloggen. Sen ska jag ta tag i den där städningen så jag inte känner att jag håller på att tappa greppet som det. Jag hoppas att jag kommer kunna sova ordentligt i natt, för jag sov bort hela gårdagen, nästan i alla fall, vilket ledde till att jag hade svårt att sova efter klockan två på natten så jag vill försöka få ordning på dygnet igen. Bara för att jag har lov betyder ju inte att jag ska vända på dygnet. Det är bara dumt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.