Ojdå

Ibland tar man beslut som just då känns bra men som sen visar sig vara dåliga. Igår valde jag att inte packa färdigt inför dagens färd till Kalmar. I stunden kändes det rätt då jag hade annat att göra. Men i efter hand var det fel och det var inte det enda felbeslut jag gjorde.

img_6918

Jag gick iväg idag för att hämta hyrbilen. Eller hyrbussen som det visade sig vara. Jag har fått en rejäl minibuss att köra med. Den går fint och allt är bra men det är ju inte vad man vill ligga och köra över landet med. Sen var det bara att åka hem och packa färdigt. När jag väl kom fram så möttes jag av en riddare i korridoren utanför rummet. Om det blir en zombieapokalyps så vet jag precis vart det finns både skydd och vapen.

När jag installerat mig på rummet så insåg jag vilket fantastiskt köp den billiga högtalaren jag köpt till mobilen var. Det gör att hotellrummen, som i det här fallet är väldigt trevligt, känns mer inbjudande. Så när jag duschat av mig resdammet så gick jag ner och åt middag. När jag drack en kopp kaffe så insåg jag vilket misstag jag hade gjort igår. Jag hade skjutit upp genomläsningen av arbetena som ska redovisas i morgon till idag med tanke på att jag skulle ju bara sitta på hotellet.

Så det jag såg framför mig, en öl, en whisky och lite lugn jazz försvann. Istället landade sju arbeten på bordet framför mig. Visst ölen är öppnad och jag har lugn jazz i högtalaren, men det är inte riktigt samma sak när jag ska skumma genom en massa text också. Dumt gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.