Ojsan!

Jag skulle bara lägga mig en stund på sängen. Ställde klockan på att ringa efter 45 minuter. Tänkte att om jag ligger ovanpå täcket och har balkongdörren öppen så kommer jag nog inte somna så hårt.

Jag sov inte så bra i natt heller, upp ett par gånger men ändå lite bättre än nätterna innan. Har ändå varit rätt trött idag och jag kan väl säga att jag inte varit jätteledsen för att jag inte haft några lektioner idag. Det har varit några elever i verkstan som jag fått hjälpa men inte något betungande. Annars har tiden gått åt att rätta lite prov, fundera över kommande lektioner och ringa företag och boka besök hos våra praktikantelever. Så dagen har gått.

När jag och min kollega varit på det sista besöket för dagen så gick jag hem. Det var inte så långt att gå och på vägen så smet jag inom Erikshjälpen för att se om de hade några skivor. Jag var lite skeptisk då jag vet att de kör lite friare prissättning på sina skivor, sist jag var där hade de ett par skivor för över hundringen. Men det var något modestare prisbild idag. Jag hittade fyra trevliga album som jag fick lägga upp 60 kronor för. Det får jag väl anse som ett bra köp. Får väl se när jag lyssnat genom dem också hur jag ställer mig till det då.

Sen hem och äta och så ner på sängen. Då var klockan strax efter fem. Sen vet jag bara att jag slumrade in. Det finns ett svagt minne av att jag vaknat till men inte mer än så. Inte förrän tjugo över åtta. Då vaknade jag och insåg att jag sovit lite mer än de 45 minuterna jag hade satt timern på. Jag måste bli bättre på att starta larmet på klockan istället, så det inte slutar tuta efter en stund. Det ska bli spännande att se hur svårt det kommer vara att somna ikväll. Vilket alltså inträffar om en halvtimme eller så. Jag ska bara packa träningskläderna inför innebandyn sen är det dags att sova. Igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.