Okej…

Livet med min gamla telefon börjar rulla på allt mer smärtfritt. Även om det mesta tar längre tid så har jag fått igång den så pass att jag inte känner mig handikappad med den nu. Men jag längtar ju tills jag får den nya. En egenhet den har var att den ställde om klockan. Och inte bara själva klockan utan även väckarklockan. Det var lite lustigt. Jag dubbelkollade så att klockan skulle ringa 07.30 i morse. Men när jag vaknade till så tyckte jag det såg väldigt ljust ut ute men jag tänkte att det kan ju vara så när vi har ändrat på klockan. Så kollade jag klockan 08.24. För en stund så funderade jag på om jag kunde ha stängt av larmet i sömnen. Vilket inte skulle vara helt otroligt, det har hänt förr, men då har jag också kommit ihåg det när jag senare vaknar. När jag tittade lite närmare så såg jag att larmtiden var ändrad från 07.30 till 08.30. Skitskumt. Även den tiden som jag går upp på vardagar 04.50 var ändrad en timme framåt. Som om larmappen på något sätt förutsatte att telefonen skulle glömma att ändra tiden och så kompenserade den det med att ändra alla larmtider en timme framåt för att man ändå skulle vakna på rätt tid.

Jag har fått pluggat en del idag, och jag känner inte längre riktigt samma nervositet inför det anförande vi ska ha i januari. Men det lär hinna ändra på sig. Det känns bra att gruppen är så pass orienterad att alla verkar dra igång direkt och det är helt klart en fördel. Bara det att nu har jag ju sett vad de andra har åstadkommit på ett dygn och det får det jag gjort det senaste dygnet att framstå som något en förskoleelev ritar på en halvtimme. Så jag måste ta och förbättra det jag lämnar ifrån mig. Men det är bra att ha den pressen på sig. Jag ska bara få ett grepp om hur det är tänkt att mina delar av arbetet ska utformas. Men det ger sig. Jag har böcker att läsa i ämnet och jag har flera dagar på mig. Dagar då jag ska sitta på föreläsningar om Ung Företagsamhet och åka till Sandviken och kolla på verktyg och grejer. Men det finns nog kvällar att läsa på också. Som sagt, det är inte den här första delen jag är orolig för. Det är den där delen där vi ska redovisa i januari. Men det är ju långt tills dess.

Jag har till och med hunnit städa, om än nödtorftigt. Känner att jag borde ta tag i det ordentligt någon gång framöver men det får blir en annan dag. Nu ska jag ta det lite lugnt så jag är redo för föreläsningarna i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.