Okristligt tidigt

Jag har haft en dag med elever och jag är tvärtrött. Det kändes redan vid lunch att jag bara ville sova. Då har jag ändå sovit gott i natt. Men det är väl ett gott tecken på att jag faktiskt gör något när jag har elever och inte bara glider runt. Så man ska väl vara tacksam för att man känner sig som en överkörd grävling.

I morgon bitti, tidigt som fan, i alla fall för en lärare som mig så ska det resas till Göteborg. Vi ska hämta upp vår kollega runt kvart i sju på morgonen och det betyder att jag kommer bli hämtad strax efter halv sju. Normalt sett har jag inte lämnat frukostbordet vid den tiden. Nu ska jag vara redo för utbildning i Göteborg. Eller en bilresa till nämnda stad och utbildning från 08.30. Men ändå, det är ju sjukt tidigt.

Det innebär att jag ska packa lite idag. Jag hade redan tänkt vara färdig med det vid det här laget men det blir inte alltid som man tänkt. Jag valde att ta en 30 minuters tupplur istället för att börja packa. Det kändes som att det var ett sundare val på något sätt. Så nu ska jag väl strax sätta igång och packa så jag kan ta ett bad och raka mig innan jag lägger mig. Så jag slipper gå upp okristligt tidigt för att hinna raka mig innan jag blir hämtad.

Så det blir ett par nätter på hotell igen och även en hockeymatch. Det är något jag inte har varit på tidigare så jag får väl se hur det är. Hockey är inte en av mina favoritsporter och att jag ska sitta och se Frölunda spela mot Linköping är väl kanske lite bortkastade pengar men jag blir bjuden så det är ju bara att hänga med. Jag ser fram emot att få se hur det är live. Men jag misstänker att jag måste göra något för att kunna leva mig in i spelet. Typ välja ett lag att heja på eller satsa pengar på matchen eller nåt sånt så det blir lite spännande. Vi får väl se hur det avlöper. Jag kanske somnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.