Omotiverad

Jag pluggade lite igår. Med betoning på lite. Det vi läser just nu går inte direkt genom sidorna och fångar mitt intresse. Så det var en kamp mot sömnen mer eller mindre. Tänkte att jag skulle ägna denna dagen åt studier. Det gick väl sådär.

Jag har sovit ruskigt dåligt i natt. Katterna har väckt mig i omgångar och det har varit tämligen svårt att somna om igen. Tänkte att jag sover till halv nio så har jag ändå en och en halv timme på mig innan jag skulle ha skypemöte med en studiekamrat. Jag tror jag masade mig ur sängen strax efter nio. Sen en dusch och rakning och helt plötsligt fick jag skynda mig för att få klart någon form av frukost och kaffe till det var dags för vårt samtal. Det gick smärtfritt förutom att allt kopplade ner ett par gånger, jag börjar undra om mitt nät är så bra som det sägs. Får kanske kolla över så att det inte är någon som har lyckats knäcka mitt lösenord och surfar på mitt nät.

Sen var det då fritt fram för att plugga resten av dagen? Inte riktigt. Inte ens nära. Jag har märkt upp i böckerna vad som ska läsas och sen har jag läst ett kapitel men det tog sin lilla tid. Först blev det en tur för att inhandla undertröjor. Vilket i förlängningen blev en tur till maxi där jag åt lunch och handlade. Så jag var hemma igen strax efter två. Klockan tre hade jag bokat tvättid. När tvätten var i maskinen så pluggade jag. Ett helt kapitel tog jag mig genom innan det var dags att gå ner i källaren igen.

Sen har det inte blivit så mycket mer gjort. Jag har mest slösurfat och kollat över min kalender så att jag vet vad som ska hända framöver. Visst jag behöver sådana helger också, där jag inte gör så mycket, men jag vet också att den 19:e kommer med stormsteg. Så nu gäller det att skjuta bort Netflix ur tankarna. Den närmaste veckan måste jag få in lite studier på kvällstid också. Jag måste ta mig framåt fram till nästa helg för att känna att jag inte bara trampar vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.