Omvänd på en timme

Jag vet inte vad det är men det känns som att något är på gång. Kan det vara åldern? Förra veckan hade jag en dag då jag på allvar funderade på om jag gått in i väggen. Jag hade ingen ork och ingen motivation. Dagen efter hade jag bihålorna fulla med snor. Sen har det blivit bättre. Jag har tagit det lugnt och inte tränat alls. Helgen har ju varit en uppvisning i dåligt födointag men det har ändå inte varit så farligt.

Igår var jag seg mest hela dagen. Idag vaknade jag med en huvudvärk som verkade vilja klyva skallen på mig. Dessutom känns det som att ryggen är hoptryckt. Huvudvärken har kommit i vågor. Inte så att den har lämnat mig helt men under vissa stunder har den varit hanterbar. Andra gånger trodde jag på allvar att jag skulle behöva gå hem och lägga mig. Men jag tog mig genom dagen.

Jag tog bilen till jobbet idag för jag tänkte att det kanske fanns en chans att fordonsprogrammet skulle kunna titta på den redan idag. Men eleverna kommer inte förrän på onsdag så det är då de kanske kan ta in den. Men jag bestämde mig för att lämna bilen på skolan, trots att jag hade huvudvärken från helvete, och gå in till stan och ta bussen hem. På vägen handlade jag lite och när jag kom hem så la jag mig en timme på sängen och sov. Det gjorde susen och vad det än var som plågat mig under dagen så gjorde den timmen att det försvann och jag vaknade med en helt ny energi som gjorde att jag kunde ta tag i lite studier. Det är fantastiskt vilken skillnad man kan känna bara efter en timme.

Arbetet vi gör till universitetet växer fram sakta men säkert. Det kommer bli bra det här det är jag övertygad om och det känns bra att vi båda satt och arbetade på det idag. Det ska ju inte lämna våra händer förrän på söndag och sen har vi lite tid på oss att göra justeringar. Det känns inte som att vi behöver stressa i nuläget i alla fall. Lite varje dag så kommer vi vara klara med gott om tid. En timme eller så innan det ska vara inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.