On the road again

Nästa vecka är det dags för praktik för våra ettor. Det innebär att denna vecka ska vi åka runt med de flesta för att visa dem var de ska bli av och sådana saker. Det är tretton elever i klassen. Tolv av dem kommer jag åka runt med och jag har två dagar på mig. Mina dagar består med andra ord av en hel del bilkörning. Nästkommande veckor blir lite lugnare, då har jag mina tretton elever att besöka men då har jag i alla fall fyra dagar på mig. Sen kan jag utnyttja mina onsdagsförmiddagar också men det vill jag ju gärna undvika. Det är ju min planerings tid. Då kommer jag ju titta en hel del på vad jag ska göra senare i vår.

Klockan är sju och jag känner mig ganska mör redan. Det bådar ju inte så gott. Men det är väl så det ska vara. Jag har en del att ta i tu med och jag skulle nog behöva plugga lite men jag har helt enkelt ingen ork. Det är för mycket just nu som snurrar i skallen. Jag borde sätta mig och se över min frågeställning, jag borde förbereda mig inför mitt samtal med min VFU-lärare, jag borde kolla över vad jag ska skriva om i den här VFU perioden och jag borde väldigt mycket annat. Just nu känns det lite övermäktigt och jag kommer inte göra något av det idag. I morgon när jag varit runt med alla eller i stort sett alla så kommer jag kanske ha lite mer stillhet i kroppen.

Jag måste hitta något sätt att varva ner ikväll. Annars kommer det bli en tuff natt. Jag ska läsa lite och jag ska eventuellt kolla lite på Netflix. Allt det där andra får vänta lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.