Ont som gör gott

Det var dags för personalfys idag igen. Lite cirkelträning i all enkelhet en torsdagseftermiddag i september. Det är ju inte fel, eller? Det handlar om fyra stationer med tre uppgifter på varje station. Samma som alltid. Med den ändringen att istället för 5.30 på varje station så var det idag 6 minuter jämt. Och 45 sekunders vila. Det är ju okej. Det är ju bara 24 minuters träning.

2016-09-29-18-47-35

När jag var på systemet i kväll så hittade jag det här vinet och det var ju som att det var namngett efter mig. Det var ju något som man bara var tvungen att plocka med sig hem. att det var organic är ju ett plus, priset kollade jag inte på men det ligger på under hundringen i fall. Men den där etiketten satt som en fläskläpp tänkte jag när jag kämpade mig upp för trapporna till lägenheten. Jag kan säga att jag är oändligt glad att jag inte cyklade idag. Det hade inte gått. Då hade jag inte varit hemma än.

24 minuter är inte så lång tid. Men samtidigt kan 6 minuter kännas som en hel evighet när man kravlar på golvet i något som ska vara någorlunda likt krabbgång. Det funkade inte. Men jag känner ändå att jag har gått framåt. Antingen det eller så hushåller jag mer med mina krafter men det tror jag inte. I alla fall så känns det inte så nu efteråt.

Ledaren och tillika en av idrottslärarna på skolan frågade mot slutet av passet något om vi inte kände hur bra och underbart det var. Mitt svar som kom utan att jag tänkte var att det är nu man tvivlar på alla val man gjort och särskilt det här. Då hade vi knappt två minuter kvar. Då var det en evighet. En evighet då dessutom varje muskel i kroppen skrek. Eller kanske inte varje muskel men väldigt många stora muskelgrupper ville packa väskan och flytta till ett trevligare ställe. Men när jag fick frågan hur det kändes efteråt så kunde jag ju konstatera att det var skönt ändå. Det gör ju det, man känner att man har gjort något bra, man har plågat sig och nu är det över.

Men så var det den där jävla trappan upp till lägenheten som plötsligt var lång som ett ösregn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.