Överkörd

Det har varit en lugn fredag. Ett möte och en lektion. Det är så min fredag såg ut. Och så innebandy givetvis. Men det räcker för att jag nu ska känna mig fullständigt överkörd. Men det är mest mitt eget fel.

Jag kom i säng sent igår och mest av allt ville jag bara sova vidare när klockan ringde. Men eftersom jag varit smart att boka in ett möte klockan 09.00 när jag har en ledig fredagsförmiddag så var det ju bara att pallra sig ur sängen och se till att vara presentabel.

Mötet gick strålande och jag fick en del uppslag till hur vi kan ta oss an uppgiften vi håller på med. Det där med internationell samverkan verkar med ens ganska trevligt. Men det gör ju inte att jag är mer peppad att skriva den där uppgiften för det. Vilket påminner mig om att jag har en uppgift att skriva till på söndag. Bara en sida men ändå. Det var ju det där med att skjuta upp saker, i morgon är det öppet hus och på söndag är det ju fotboll igen. Vilket gör att det finns saker som distraherar.

Hur kan då detta få mig att känna mig överkörd? Tja det är ju den där innebandyn. Och jag kan säga att två veckors förkylning av och till inte hjälper konditionen. Men så är det det där med den lilla bollen och den ska man bara hinna fram till. Och så ska man tacklas också givetvis. Det var det som var felet. för när jag i kamp om bollen skulle sätta in en, kanske inte helt regelrätt, tackling så föll jag på eget grepp och i fallet tog jag ena målet med mig. På något sätt så har det satt sig lite i ryggen så jag går som om jag är 70 år gammal just nu. Men det går över och nästa vecka delar vi ut nya tacklingar igen. Förhoppningsvis så är man lite piggare då.

Skrivandet går ganska trögt. Eller igår fick jag ihop 1000 ord lite drygt och idag stannade jag på 870. Jag behöver 601 ord om dagen för att nå 50000 till den siste, men jag vill nå så mycket mer. Jag vill bli klar med historien. Och den grupp jag tillhör tävlar mot en amerikansk grupp om att ha det bästa snittet per författare. I skrivande stund leder vi med 13025 ord i snitt per författare mot deras 12221. Men så skriver de när vi sover så jag tror att om man kollar det över tid så ligger vi ca 500-700 ord före. Det kan vi ju inte tappa. Så jag ska kämpa på så om jag ska skriva telefonkatalog tusen gånger om dagen för att hålla uppe mitt snitt. Men jag tror att det inte blir något problem.

Nu ska jag avsluta kvällen med julmust och Netflix. I morgon ska jag vara trevlig mot eventuella nya elever så jag behöver lite egentid nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.