På det igen

Så var måndagen här och det var dags att försöka ta tag i livet igen. Helgens utsvävningar skulle glömmas och det gällde att landa springande. Det har gått tämligen bra. Inga större problem eller utbrott, varken för mig eller eleverna. Det känns bra, i alla fall är det lovande inför veckans som väntar. Inte för att jag förväntar mig något speciellt i veckan men man vet ju aldrig.

2016-09-26-17-48-54

Dagen avslutades med ett ganska kort och inte så intensivt träningspass. Det känns som om jag är på gång att börja fortfarande och jag måste hitta ett antal övningar som jag vill köra. Tisdagspasset har jag redan färdigt, det är mitt kettelbell pass. Men det som ska bli mitt måndagspass är inte utformat än. Jag har en fyra eller fem övningar och jag vill ha någon till, någon av dem är samma som jag har på tisdagen och det vill jag ju undvika. I och för sig så tränar jag i stort sett samma muskelgrupper men jag vill i alla fall ha olika övningar. Så jag inte gör samma sak varje gång. Det är ju lite trist. Får se, jag kanske ändrar lite på mitt tisdagspass och lägger till någon kettelbell övning så jag kan flytta någon övning till måndagen. Jag ska bara bestämma mig också. Det är ju inte så att jag ska bli någon kroppsbyggare, snarare att jag ska må bra och slippa ont i ryggen. Så det är mycket fokus på just bålstabilitet.

När jag kom hem så låg den där pennan och väntade på hallgolvet. Så ännu en penna i min ägo och jag måste säga att jag är imponerad av hur mjukt den skriver. Det var verkligen så man knappt kände det när jag testade den. Den är helt genomskinlig men på bilden så har jag hunnit fylla den med Lamy Royal Blue bläck, det är därför som den är mörk mitt på. Men det är en trevlig bekantskap och för en dryg femtiolapp så är den ett fynd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.