På gång

Äntligen helg! Det är sjukt hur fort man kommer in i den rutinen än. Dock har jag ännu inte börjat räkna ner till novemberlovet som vissa lärare man möter. De har stenkoll, si och så många veckor dit, så många dagar ledigt i jul och så vidare. Men det kan vara bra att ha koll på hur många veckor man har till lovet. Det kommer fortare än man anar och man ska ju hinna med lite också.

Newcastle, Fluga

Det har varit en liten chock för kroppen att börja jobba igen, så när jag gick hem tog jag vägen förbi centrum och smet in på systemet. Där hittade jag Newcastle brown ale som jag gillar smyckad med en liten fluga. Det var skoj så det fick bli några sådana som står på kylning. Medan jag väntar har jag påbörjat nerladdningen av windows 10. Jag får se vad det blir av det för det verkar gå aningen långsamt.

Jag är inte riktigt nöjd med hur sidan ser ut än, så det kommer nog en del förändringar. Men det är mest småfix just som ska ordnas just nu. Får sätta mig in i systemet lite efter hand tror jag. Speciellt om jag nu ska lära mig windows 10 också. Det blir som på jobbet, jag tar det som det kommer, men nu är vi typ redo. Det finns alltid lösa trådar som ska tas tag i men det ser ut att bli en bra höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.