På gång. Just nu.

Så är veckan igång. En ganska lugn inledning och det känns ju bra såklart.    Det börjar rulla på nu. Fårgan är hur det kommer utvecklas över de närmaste veckorna. Men just nu gäller det bara att njuta av att det rullar på. Det känns som att innebandyn i fredags blev någon form av vändning när det kommer till pigghet. Så pass så att jag har gått och ordnat så jag kan träna i skolans gym. Jag ska försöka få in ett träningspass på tisdags morgnarna när jag har lektionsfritt till tio.

Det tillsammans med cirkelfysen på torsdagar och innebandy på fredagar så ska jag nog få in en hel del endorfiner i mitt system. Det hoppas jag ska hjälpa mig att plugga och vara lite piggare över lag.

Idag har jag faktiskt fått en del studerande gjort. Mer än jag troddeoch just nu ser det mesta bra ut. Frågan är hur länge det varar. Antagligen till jag läser genom studiehandledningarna igen och inser att jag missat något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.