På väg mot sängen

Idag ska jag i säng tidigt. Närmare bestämt alldeles strax. Det har varit en tuff dag, mest eftersom jag varit borta tre dagar och även om det knte har hänt så mycket så är det ändå en del att sätta sig in i. Vilket gjorde att när klockan var två hade jag kunnat somna. Det var inte ett alternativ så jag kämpade på. 

Men nu, när kvällen fortfarande är tämligen ung, ska jag bädda och krypa ner. Under kvällen har jag haft en huvudvärk som bara pågår i bakgrunden. Som maler och vägrar ge upp. En tablett och tidig sömn ska nog kunna bota det hoppas jag. Om inte annat är det bara en halv dag med lektioner i morgon. Sen ska jag titta på lite lektioner och så ska jag försöka komma hem tämligen tidigt. Sen är det helg, oavsett om mitt huvud försöker envisas med att det är tisdag i morgon. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.