Paket

Skoldagen var kort idag och inte så spännande. Ettorna och tvåorna kom för avslutning i gymnastiksalen. Där var det uppträde av skolans musikklass och jag tror att när treorna sitter där i morgon kommer det bli en hit och det kommer bli bra drag när de drar igång.

2016-06-09 19.44.00

På hemmafronten har det inte hänt så mycket. Jag kom på att det är ju studenten i morgon och jag var tvungen att slå in studentpresenten jag ska ge min brorson. Sen var det ju dags att plocka fram kostymen och se så att den passade. Skjortan sitter lite tight men inte så att det stör mig resten passar och den hänger på dörren nu. Ska bara se till att få till en bra knut i morgon bitti.

När jag kom hem så låg det ett par paket på hallmattan. Det ena var en efterlängtad penna som jag köpte i höstas och som nu äntligen har kommit till mig. Tactile Turns startade en Kickstarter för att få igång produktionen av Gist. En reservoarpenna som är lik Lamy 2000 men man kunde få den i en hel massa olika material. Jag valde den billigaste varianten helt i makrolon och jag måste säga att jag är helnöjd. En bra viktad penna som skriver mjukt och fint.

2016-06-09 18.10.52-1

Tiden har gått fort nu på slutet och jag har inte riktigt fattat att det är student just i morgon. Men det ska bli skoj att se, brunch i Tylösand och sen utspringet. Sen ska man ta sig genom stan för att sätta sig i bilen och åka över landet och fira nästa student. Det blir en lång dag i morgon med mycket gott och jag kommer nog sova gott när jag väl lägger huvudet på kudden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.