Pass ett avklarat

första passet är avklarat. Ett fyspass med idrottsläraren som visade att även om det inte händer så mycket på vågen så händer det saker med orken. Jag orkar mer nu än jag gjorde första gången, det betyder inte att jag inte är trött eller inte får träningsvärk. Det är ju så att jag jobbar hårdare. Eller rättare sagt så pushar idrottsläraren mig hårdare. Det är ju meningen så det är skönt. I alla fall efteråt.

I morse tog jag en sovmorgon. Inget möte och lektionsfritt till tio så det var skönt att stänga av klockan och ställa om den en timme senare och somna om. Det gjorde att gårdagens huvudvärk försvann och jag hade mer energi när jag kom till jobbet.

Om man nu ska se min utmaning med träning som en början på ett nytt liv så var väl kvällens middag i alla fall ett fartgupp på vägen. Pinchos var en trevlig upplevelse men en restaurang där man hämtar sin egen mat och som sen frågar om man vill lämna dricks är väl kanske inte det klokaste jag vet. Men maten var god.

Så det var middag ikväll och i morgon blir det after work. Inga studier och mat och öl, det gör inte att man startar ett nytt liv. Men å andra sidan, ibland förtjänar man en mjukstart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.