Produktiv

Så jag sov väl inte jättebra i natt heller. Men i alla fall så pass att ja kom upp vid nio i alla fall. Det gjorde ju å andra sidan att efter att jag hade tagit min morgonpromenad och sen duschat så var klockan nästan lunch. Det kompenserade jag med att göra upp en plan för dagen. Efter frukosten skulle jag göra klart mina observationer och skriva rent dem. Sen skulle jag skrubba toan och sen skulle det bli en eftermiddagspromenad.

Jag kan ju ärligt säga att jag inte är den bästa på att städa och just badkar och tvättställ är väl kanske inte det jag har prioriterat direkt. Så det tog en stund att skrubba dem. Men det går ganska fort ändå när man väl kommer igång.

Hela dagen har jag haft en bultande huvudvärk. Redan när jag satt med observationerna så kände jag den och jag slog i mig två treo för att få bort den. När jag var klar med toaletten så var den fortfarande där. Men då skyllde jag den på doften av rengöringsmedel. Liten toa och mycket medel är en dålig kombination när man har huvudvärk.

Så jag gick ut och promenerade. Med utmärkta Livet är en fest, radioprogrammet inte låten, i lurarna var jag ute i en och en halv timme. Det var skönt. Tidigare har jag haft ont i ryggen när jag varit ute och gått men det har släppt nu. Även foten har blivit mycket bättre och det är ju skönt. Vid fyra kom jag hem igen och då kände jag huvudvärken igen. Drog igång middagen för jag tänkte att jag har ju varit ute och gått och de var ju trots allt ett tag sen jag åt. Maten fick huvudvärken att försvinna en stund men på kvällen kom den igen.

Jag hoppas att det bara är dåligt med sömn som ligger till grund för den och jag ska försöka att komma i säng strax. Jag är löjligt stolt över det jag har fått gjort idag och jag ska fortsätta i morgon. Klockan elva är tvättstugan bokad och målet är att jag ska hinna med en morgonpromenad innan melodikrysset. Det kan bli tufft för det betyder att jag måste komma upp i tid. Vilket betyder att jag inte har tid att sitta här och slöa nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.