Pust

Sista dagen innan lovet och allt såg ut att bli bra. Det var en grådisig morgon att gå genom till jobbet. Inte så inspirerande kanske men å andra sidan det var tämligen varmt och jag lussnade på Lundellbunkern så jag var vid gott mod. 

När vi satt och hade frukost så uttryckte min kollega en önskan om att äta sushi till lunch. Det lät lockande. Problemet var bara att vi båda hade lunch med oss och det var inte sushi i de lådorna. Så vi tog beslutet att äta lunch på jobbet och efter jobbet skulle vi stanna till på stan för att äta lite sushi. Vilket innebar att vi gav Takenaka ett besök. Sen tig vi en tur till den lokala Apple försäljaren där vi dreglade en aning innan vi åkte var och en till sitt. 

  
Efter ett stopp på Myrorna för att köpa på mig lite skivor och systemet för att inhandla lite vin så tog jag bussen hem. Planen var att plocka ur mina föräldrars bil som min bror ska låna i morgon. Sen skulle det bli lite städning. När jag kom hem så låg det en paket avi på hallmattan. Det var en penna jag köpt på Tadera och det passade bra för då kunde jag ta bilen till affären och samtidigt passa på att plocka ur bilen. När jag kom hem efter att jag passade på att handla lite nödvändigheter så tog jag tag och röjde lite här. 

Jag är ju ungkarl och jag underhåller inte så mycket gäster så det där med att städa är något som händer tämligen oregelbundet. I alla fall om man bortser från dammsugning och skrubbning av toaletten. När jag hade satt igång fick jag ett sms av min bror. Han och min far kommer vid lunch i morgon och har med sig frallor. Har jag pålägg var frågan. Det kan jag fixa skrev jag snabbt. Och när jag tryckt på sänd så förbannade jag att han inte skickat sitt sms en timme tidigare. Nu var jag ju tvungen att ta mig till affären igen. 

Nu har jag fixat pålägg, jag har städat och jag har ätit. Nu sitter jag och pustar ut med ett glas vin och Agent Carter på Netflix. Snart ska jag sova känner jag, det ska bli skönt i vetskapen att jag lyckades med det jag hade föresatt mig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.