Pust

Frågan är om man ska bli orolig. Jag har känt mig ganska pigg idag men värmen som har kommit har gjort att allt har tagit lite mer kraft än vanligt. Eller jag hoppas att det är värmen så att det inte är något annat. Jag tog en liten stund på sängen och när klockan ringde efter 45 minuter så var jag inte alls redo att sätta mig upp. Snarare tvärt om. Då blev jag lite fundersam.

Igår satt jag här och tänkte att trots att jag gillar min väska som jag har när jag tar mig till och från jobbet så är den allt annat än ergonomisk. Det är en vacker axelremsväska och med datorn i så blir det en väldigt sned belastning på ryggen när jag går eller cyklar till jobbet. Med andra ord borde jag skaffa mig en ryggsäck som kan ta min dator. Fjällräven gör en version av Kånken som är lagom stor. Förvisso lagom dyr också.

Så jag satt här och funderade fram och tillbaka. Ska jag beställa den eller ska jag strunta i det? Så kom jag på att i garderoben så står det en väska. En Samsonite, som jag köpte för snart ett år sedan när jag skulle åka till Sandviken för att vara med på en konferens. Då ville jag ha ett handbagage utan hjul och utan teleskophandtag som bara tar en massa plats. När jag kom hem med väskan så insåg jag att den förvisso skulle rymma min dator men inte speciellt mycket kläder. Så jag åkte med min gamla fina lumpenväska. Men igår plockade jag fram den där väskan och tänkte att jag ska testa den. Den har remmar för att bära den på ryggen om man vill, den är inte så vacker men det är ju en rejäl väska och det är ju dumt att kasta bort. Så i dag var första testet och datorn passade perfekt och det var skönt att cykla med grejerna på ryggen istället för hängande vid sidan. Så kanske kommer ryggen att säga tack och känna sig lite bättre framöver.

Men det är inte bara ryggen som oroar mig idag. Det är orken, eller den totala bristen på ork. Det är sanslöst vad sliten jag känner mig idag och då har jag inte ens tänkt på att plugga. Jag vet att mitt schema den här hösten är värre än det varit tidigare men det här är ju löjligt. Om jag ska ha någon chans att klara av studierna med så måste jag hitta någon form av kraftkälla att koppla in mig på. För nu är det slut i tanken. Men det kan som sagt bero på värmen som har kommit tillbaka. Vi får väl se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.