Så blev det med det

Jag vaknade i morse och tyckte att jag mådde helt okej. När jag hade ätit lite så kändes det till och med som att jag skulle ha en chans att använda dagens stillasittande till att plugga. Jag valde en av böckerna i högen som vi ska ha läst in oss på till på tisdag och jag började läsa. Det var tämligen intressant. Men någonstans i första kapitlet tog allt en jobbig vändning.

Plötsligt började jag må väldigt dåligt, jag hade ingen ork, ont i kroppen och skallen var allmänt seg. Jag insåg att jag inte var så pigg som jag verkade. Någonstans inom mig började jag ifrågasätta om det verkligen bara var rosfeber eller om det var något annat också. Men jag tänkte att jag skulle må väl av en stund i sängen och så fick det bli. När klockan närmade sig lunch insåg jag att jag behövde raka mig, jag låter det gå max en dag innan jag rakar mig igen för det är inte så skönt när det blir för långt.

Det var dags för min lunchtablett och jag den senaste tidens renlevnad kändes just nu överdriven. Jag mår inte bra och jag har ingen ork att lägga på matlagning eller att handla grönsaker. Det är ju dessutom bra att spara sin energi och det närmaste att handla på är trots allt Hemmakväll, i alla fall om man bortser från pizzeriorna. Kosten idag har därför bestått av chips, godis och cola.

Sen upptäckte jag iZombie på Netflix idag. En serie som minner om Medium men med mer humor och en zombie som löser brott i huvudrollen. Så det har varit min underhållning. Någonstans under eftermiddagen vände mitt mående och jag mår nu helt plötsligt ganska okej. Benet spänner och är varmt men jag tror inte det ska vara något problem att jobba i morgon. Får väl gå dit och se hur det går helt enkelt.

Kanske får jag till och med lite ork över till att plugga. Det lär inte bli så mycket men just nu kan allt vara bra att göra. Få en liten översikt i alla fall.

Så i Frankrike slåss huliganerna både före, under och efter matcherna. Det man ville undvika var ju terroristdåd och det verkar som att det är där de lagt all säkerhet.

I USA bestämde sig någon för att skjuta ett stort antal homosexuella och världen frågar sig om det här med pride inte har gått lite för långt. En sådan här dag kan man väl lugnt säga att det behövs. Han lär ha varnat innan och sagt att han var anhängare av IS och talibanerna. IS har tydligen gått ut med att de ligger bakom det. Vilket inte är så förvånande, det är ju något som får dem att se stora och stygga ut och det gillar de. Att personen som gjorde det sägs vara en våldsam man vid namn Omar gör ju inte det så svårt att gå till den misstanken att det är is och USA var snabba med att kalla det terroristdåd.

Folk borde lägga mer tid på att försöka förstå och gilla varandra istället för att försöka missförstå och ha ihjäl varandra. Men vad vet jag, jag sitter ju här med rosfeber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.