Så där ja

Idag blev det av. Efter att ha spenderat morgonen framför datorn med en del skrivande så sa jag till slut att nu får det vara nog. Jag behöver lunch. Jag behöver en ostkaka, jag behöver fika i naturen. Jag behöver Öströö fårfarm. Denna gång kollade jag innan jag satte mig i bilen så att de säkert hade öppet.

2016-06-22 12.25.10 HDR

Så här satt jag vid luchtid idag. Åt en smörgås med lamm, torkat kött och tomatmarmelad och drack en kanna kaffe. Regnet hängde i luften och det var skönt att jag han avsluta min lilla lunch innan det började komma lite mer allvarligt från himlen.

2016-06-22 12.18.13

Det var gott och det var helande, det var precis vad jag behövde. en tur till deras lilla butik och strax ska jag lägga på lite av deras Oströö korvar i stekpannan och det får bli middagen idag.

När jag kom fram så beslutade jag mig för att ringa vårdcentralen, jag har haft ont i foten i snart tjugo dagar. Det måste de kolla på. Blev uppringd när jag satt där med kaffet och tid bokades. Till på måndag. Det var den tiden de kunde boka och jag fick ju ta den. När jag gick till bilen så märkte jag att det började bli bättre. Det gjorde inte så ont och jag kunde nästan gå normalt. Jag ger mig fan på att när måndag kommer så har jag inte ont alls.

Fortsätter det att förbättras så ska jag ut och gå, plåga foten lite och se om det kommer tillbaka. Det ska inte bara försvinna när jag haft ont så länge. Kommer jag till läkaren vill jag ha ont och inte bara stå och förklara att ja alltså det har försvunnit nu igen. För då kan jag ge mig fan på att det kommer tillbaka när jag går ifrån vårdcentralen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.