Så där ja!

Jag tog träningskläderna med mig till jobbet i morse och nu är jag för förhoppningsvis inne i gängorna igen med träningen. Det var tungt när jag stod där i morse och slet i en kettelbell men jag gjorde det och nu är jag uppe på 27 pass. Så man kan säga att jag är halvvägs nu. Så nu gäller det att hänga i och inte ge upp även om det blir tungt. Jag missar troligen fysen på torsdag igen. Det är i så fall tredje gången och det känns inte så kul. Sen är det bara en vecka kvar med fysen och det lär ge mig en otrolig träningsvärk antagligen.

Dagen har annars flutit på bra. Det är alltid trevligt med början på veckan även om det är krävande med ettorna. De behöver så mycket hjälp och samtidigt så ska de lära sig utan att jag ger dem svaren. Det är en svår balansgång. Sen vill jag få in så mycket som möjligt också det är ju deras framtid det gäller och de ska ju få så mycket som möjligt.

Sen har det bara handlat om NaNoWriMo. Och nu är jag officiellt i mål. Jag har skrivit 50149 ord just nu. Jag är långt ifrån klar men jag är klar för dagen. Det får bli en öl för att fira ikväll. Sen får jag ta nya tag i morgon. Har kommit till ett skede som inte är så bra just nu och som jag lär behöva arbeta mer med för att det ska kännas genuint och övertygande. Men jag har ju tid på mig. Nu ska jag fortsätta ösa in ord i berättelsen och så kan jag ordna till sådant sen när ramen är klar. Putsa den får jag göra senare. Nu ska jag i alla fall njuta av att jag klarat den utmaningen. Och i förtid dessutom.

I morgon skriver vi ut certifikatet och så får jag ta med en fin penna att skriva på det med.

2016-11-22-19-21-23

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.