Så där ja!

Det finns dagar då man helt plötsligt lägger på en skiva och dansar loss lite i sin ensamhet. Lite försiktigt sådär för att inte göra nya hack i den gamla skiva man spelar. Ibland faller saker och ting på plats helt enkelt. Idag är en sådan dag.

Igår var allt en stressfaktor och när grannen drog igång slagborren så kände jag hur nackmusklerna drog ihop sig lite för mycket. När jag vaknade i morse så var jag trött och en härlig huvudvärk hade infunnit sig. Det var lite för många knutar som var tvungna att lösas under dagen. Men i sängen kunde jag inte lösa dem så det var bara att bita ihop och ta tag i dagen. Fredagar är generellt sett trevliga dagar. Det är bara tvåorna i verkstan och alla är lite piggare. Det ger lite utrymme för att fixa småsaker som blivit liggande.

Fredagsskivan, The Pinks

Innan jag åkte till jobbet så bokade jag in mig för det ultimata fredagsnöjet. Tvätta. Så när jag kom hem efter den sedvanliga turen till en second hand affär för att hitta lite vinyl till trevligt pris hade jag en halvtimme på mig att slappa på soffan innan det drog igång. Min tanke var att jag skulle stoppa i en omgång tvätt och sen gå upp och sova en stund. Men när jag traskade trapporna ner och upp så kom blodet igång och jag satte mig vid datorn och tog tag i den där uppgiften som ska vara klar på söndag.

Anledningen till att jag då ställde mig och dansade framför ett av mina vinylfynd var att jag på bara några timmar verkar ha hamrat ut den där uppgiften som har plågat mig de senaste veckorna. Jag kom in i någon form av flyt och plötsligt så verkade allt så enkelt och jag visste precis vad jag skulle skriva. Sen fick jag ju se till att forma det så att det passar med det som står i böckerna men det lät sig göras ganska lätt. Eller jag tror det, det ska ju bedömas av någon först innan jag kan andas ut helt. Men jag är tämligen säker att jag presterat något som renderar i betyget G i alla fall. Jag fick till och med till en frågeställning ganska enkelt.

Jag skulle vilja lägga upp en bild till, men jag vet inte riktigt om jag har lov till det. Vill ju inte avslöja det hemliga projektet i förtid men det blev väldigt snyggt. Det ska till lite efterbearbetning och sen ska det presenteras så jag får nog hålla mig ett par veckor till. Tyvärr. Men den har lite koppling till skivan som jag dansar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.