Så fel men ändå så rätt

När jag vaknade i morse så var jag inte så ledbruten som jag trodde jag skulle vara. Jag kunde ta mig ur sängen utan större problem. Det var vissa rörelser som var lite smärtsamma. Främst runt skulderbladen, men bara man kom igång så var det inte så farligt. Jag kunde till och med cykla till jobbet idag. Även om det fläktade lite så var det så pass varmt att jag kunde låta jackan hänga kvar i garderoben idag. Jag visste att det skulle vara varmt nog när jag cyklade hem ändå.

Fredagar med Yrkeshögskolan går fort. Det är en förmiddag i veckan och det rusar förbi mer eller mindre. Men det är roligt och de ser till att ta till vara tiden som de har. Sen en runda med ettorna och teori. Det är ett ganska otacksamt pass på fredag eftermiddag när alla är trötta och med den värmen som varit nu så är det inte så lätt att få något tempo verksamheten. Men det gick hyfsat.

Sen var det innebandy. Då hade jag dessutom hunnit landa en stund och det är aldrig bra. Då kom det tillbaka lite stelhet. Det ska väl sägas att spela innebandy på sju personer är inte det lugnaste man kan göra. Tre man på plan och bara en avbytare i ett lag. Jag är tacksam för att det var mitt lag som fick avbytare denna gång. Det kändes att fysen igår tog ut sin rätt. I alla fall hos mig även om jag tyckte jag klarade mig väl så bra. Jag gick i golvet en gång och det får jag tillskriva idrottsläraren som i ett försök att nå bollen, tror jag, hakade upp min fot och där låg jag. Det renderade i ett gapskratt och ett skrapat knä. Vi får väl se hur det där knät känns i morgon men det ska nog inte vara någon större fara.

Däremot har det kommit en helt annan träningsvärk nu. I ryggen och låren bränner det på rätt bra. Men det är skönt samtidigt för då vet man att man har rört på sig och hjärnan har fått lite endorfiner att leka med. Dessutom får jag öl. Det är trevligt bara det. Och i helgen ska jag ändå bara plugga, tvätta och handla. Då kan man leva med lite träningsvärk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.