Så lite gjorde så mycket

Jag kände mig taggad efter jobbet. Jag gick rakt in till badrummet, tog Bricanylen och drog i mig två doser. Sen startade jag pulsklockan och lade ut den på balkongbordet. Den får kontakt med satelliterna snabbt där. Drog på mig träningskläderna, fäste telefonen på armen och tog nyckeln. Sen gav jag mig iväg. När jag kom ner till första våningen så tänkte jag: Låste jag? Det gjorde jag nog… Nog? Uppför trapporna satte nyckeln i låset för att inse att det var låst. Jag vände och gick ner igen. När jag kom ner till andra våningen tittade jag på armen, klockan! Den låg kvar på balkongbordet. Lagom till jag kom ut på balkongen plingade det till i mobilen. En vän hade lagt ett ord i Wordfeud. Ordet var DUM. Tala om timing.

Men sen efter att jag låst dörren, jag kollade så den var låst innan jag gick ner denna gång, kom jag iväg. Tyngre än förra veckan, troligen spelade min vilodag i lördags in, men även att jag jobbat sen klockan 06.00. Men efter ca 600 meter cyklade en kille i dreadlocks förbi mig. Precis när han passerad vände han sig om, gav mig tummen upp och sa: Bra jobbat!
I alla fall tror jag att han sa det, jag hade musik i öronen så jag hörde honom inte. När han cyklade vidare såg jag att han hade ett smileyface tatuerat på ena vaden. Det lilla gjorde att rundan genast kändes lättare.

Sen att fotbollen gick åt helvete ikväll är en helt annan historia.

2 reaktioner till “Så lite gjorde så mycket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.