Så nära

Det känns som att allt motarbetar mig. Jag sliter för att hitta motivationen till att plugga. Jag vill bara sova eller gå runt och jaga Pokemons, jag vet att det är ganska motsägelsefullt att antingen ligga ner eller gå runt men det är inte alltid att man är logisk. Speciellt inte när man vill undvika att studera.

2016-07-31 11.56.48

Så jag beslutade mig för att slå två flugor i en smäll. Jag gick in till stan och på vägen plockade jag Pokemons och när jag kom till Espresso House så började jag plugga. Fördelen med det är att jag kunde sitta där och samtidigt hade jag två Pokestops inom räckhåll. Perfekt, för under tiden jag pluggade fick jag små avbrott när det dök upp små krabater vid mitt bord.

Det gjorde ju att tiden gick lite fortare och jag försökte hålla uppe intresset för studierna men det är svårt när solen skiner. Det är så mycket trevligare att titta på allt folket som är ute och fikar då. Men plikten kallar och jag vet ju att jag från början trodde jag skulle vara klar med den här uppgiften för länge sedan. I morgon ska jag nog gå och sätta mig på biblioteket för att få klart det sista. Sen måste jag börja läsa den där boken också.

Jag trodde jag hade fått ihop en sida till nu men när jag kom hem så fattades det en tredjedels sida så jag är lite besviken på mig själv men jag kan brodera ut det jag skrivit lite till om jag bara ger mig tid till det. Men jag har studerat tillräckligt för idag. Nu ska jag ta det lugnt och planera lite inför veckan som kommer. Jag måste komma ihåg att tvätta, speciellt arbetskläderna, det börjar ju bli dags att dra på sig dem igen nu snart. Men inte idag. Idag är det söndag och det är vilodagen så nu ska jag helga den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.