Så var det äntligen lov

Dagen har varit tämligen lugn. Lite fix inför kommande veckors utbildning för FMTS och innebandy var vad som stod på schemat idag. Så dagen har varit behaglig. Eller i alla fall fram till innebandyn, det kändes att det var ett tag sen jag rörde på mig nu och det är tydligt att kondition är en otrolig färskvara. Speciellt när man har så lite av det som jag har.

Sen åkte jag ut till Eurostop för att fira att det var lov med en sittning på Espresso House för att skriva lite. Det gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Jag hade en bild av att det skulle vara rofyllt och trevlig att sitta där men det var lite för mycket folk och jag hade inga hörlurar med mig så jag kunde inte riktigt stänga ute dem. Men jag fick gjort det jag ville i alla fall. Jag styrde om berättelsen från jag till han. Tanken är att det blir lättare att göra saker med karaktären om jag inte tänker på mig själv hela tiden. Det ligger lite långt ifrån mig att utföra ett rån till exempel.

Senare när jag var och handlade så ramlade det ner ett mail i telefonen. Det kom från en herre som för några dagar sedan hade läst om Svante Rääf och skivan som jag hittade. Det var för lite drygt ett år sen som jag hittade den egenpressade skivan på Myrorna. Så den här personen har gått tillbaka långt i mina inlägg för att hitta det. I alla fall visar det sig att den här personen sitter inne med en del information om Svante och idag fick jag mig lite till livs om det. Jag får nog ta och lyfta lite på den historien igen nu när jag fått lite ny information. Klart är att Svante Rääf verkade varit en driftig och intressant person.

Sen var det bara att åka hem och börja skriva. Och här sitter jag. Det är väl ungefär tre timmar sen jag började skriva och en dryg halvtimme sen jag slutade nu. Just nu står jag på 5531 ord och det är intressant hur det hela utvecklar sig. Ett tag satt jag och googlade på vad en investerare gör för att min huvudkaraktär är tydligen en sådan. Det löste sig dock ganska snabbt eftersom han blev nerslagen innan han kommit igång med jobbet den dagen. Då enkelt allt kan vara ibland. Men det visar sig att han haft fuffens för sig. Men det får jag ta i morgon. Nu ligger jag drygt en dag före och tanken är att jag ska öka på det med minst 500-1000 ord om dagen framåt nu. Samtidigt ska jag ju plugga. Men det går nog ganska fort.

Träningen ska jag nog trappa upp ganska långsamt. Jag kände mig rätt så öm i kroppen när jag satt på Espresso House och då funderade jag på om förkylningen kanske inte gått ur kroppen helt. Men nu känner jag mig fit for fight igen men det ska ju bli kallt här framöver så jag håller mig inne. Får bli lite träning här på golvet och då ska jag nog ta en dags ledigt i morgon för att vara på den säkra sidan. Sen nästa vecka kör vi på hundra procent igen. Nu ska jag dricka julmust!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.